Beröm

Vad kunderna säger:

 

“Jag har fått fler kunder och tjänar mycket mer pengar”

Viktoria Davidsson är fotografen som gör dig “sjukt” snygg på bild.
Här kan du läsa mer om Viktoria.

 

“Working with Monica has been eye-opening and life changing”

I decided to work with Monica because it was clear that I had trauma that I needed to clear and release. It was blocking me in my life and in my business. During my initial conversation with Monica, it became clear to me that I was in victim mode. I was stuck in grief and anger.
Now, after working with Monica, I see my role in the trauma very differently:  I had actually stood up for myself the way I needed to but I was thinking of myself as the victim.  I  had done the hard work; I needed to drop the victim mindset. That’s a fascinating readjustment!
Working with Monica was so marvelous; I enjoyed every second of it. I found her engaging, helpful, compassionate and funny. It was eye opening and life changing. Monica was quietly insightful and we always ended up with some amazing aha- moments. Monica’s personalized tapping scripts were always right on and hugely helpful.
Cynthia Domain Hall
Maine – USA

 

“Jag har blivit lyckligare och modigare”

Inge Holegård visar dig hur du får balans i tillvaron.
Här hittar du Inger.

 

“Jag jobbar mindre nu, ändå tjänar jag mer!”

Jag trodde inte det var möjligt för mig att tjäna mer pengar,
men nu ser jag att det är det. Jag har hittat så många nya dörrar.
Monica är otroligt kompetent, hon vet vad hon gör.

Malin Lundskog
Här hittar du Malin

Malin Lundskog

 

 

 

 

 

Kristina

“Monica är en färgstark föreläsare med en genomarbetad idé som utmanar de personliga begränsningar människor har i sin sociala miljö.
Jag hörde Monica tala på ett nätverksmöte och fick med mig en utmaning i mitt företagande och i mina personliga mål som gav mig drivkraft att ta mitt företagande ur bekvämlighetszonen.
Monica har en varm personlighet och en inbjudande närvaro, som gör att det blir lätt att anta utmaningen”
Kristina Bähr
Owner Exist Nu AB, Public Speaker, Coach Supervisor, Author, Pediatritian

Andrea

Monica är framförallt lugn och metodisk i sin handledning och det behövs verkligen eftersom det ibland kan vara riktigt jobbiga moment som ska knackas. Under hennes coachning har jag alltid känt mig trygg, hon är både proffsig och samtidigt mycket närvarande och mänsklig.

Jag flög och jag segrade - läs mer

Efter att ha varit med om en riktigt obehaglig flygning i utlandet för ett antal år sen började min flygfobi. Då barnen kom blev det ännu värre.

Varje gång jag skulle ut och flyga så arbetade jag upp ångest innan, jag var fysiskt orolig och hade dystra tankar. Varje resa så tänkte jag: ”Det här gör jag aldrig igen!”. Vid hemkomst mådde jag alltid dåligt i flera dagar efteråt och när spänningen äntligen slapp taget kände jag mig helt urlakad.

Jag var tvungen att göra något, för jag ville ju fortsätta resa. Jag skrev ner alla obehagliga tankar om att flyga i en bok. Sen gick Monica och jag genom alla dessa tankar tillsammans och använde EFT på dem. Vi knackade på alla blockeringar till dem var neutraliserade. Tillslut var det svårt att hitta tankar som gjorde mig orolig. Jag kunde se ett flygplan på himmelen utan att känna obehag, eller höra ordet ”pilot” utan att reagera.

Inför flygresan till Korfu kände jag en oro for om det skulle fungera i praktiken. Väl ombord på flyget gick det jättebra, jag nattade lillflickan och kände inget obehag. Förut när jag gick ombord på ett flygplan, tänkte jag hela tiden: ”Nu kommer vi att störta!”. Den här gången var det faktisk lite tråkigt att flyga. Fattar du hur långt jag har kommit när jag känner tristess under en flygresa!

Tidigare var flygresan en kamp om tiden, denna gång befann jag mig i nuet. Jag kunde ta till mig klockan! Så fort jag kom ut från flyget så var jag klar med resan. Jag havererade inte så som jag brukar göra, jag kände inte ens trötthet.

I september ska jag ut och flyga igen, och jag planerar flera resor. Jag har börjat fundera på Västindien, innan var det otänkbart, det var en allt för lång flygresa.
Nu är det värsta problemet tristessen med att sitta i ett flygplan så länge.

Jag har fortfarande en viss respekt för att flyga, man ska ha respekt för 10 000 meters höjd!

Fobin är borta!

Carina

Jag är så otroligt glad att jag “hittade” dig Monica, du är otrolig, duktig, lyhörd och varsam!

Så befriande- läs mer

Jag vill tacka dig för att du tog dig an mig, att du lyssnade, hjälpte mig på traven och att du verkligen fick mig att tänka/känna efter. Flera gånger slog du huvudet på spiken och hittade rätt ord som jag själv inte visste medvetet men som fanns omedvetet. Att lyfta fram allt detta och tömma ut det var och är så befriande!
Alla känslor som dök upp, som av sig själva, glädje, ilska, sorg och gråt… jobbigt ibland men du tog mig igenom dem helskinnad.

 

Sandra

Monica är fenomenal, prova! Vad jag uppskattade var att Monica inte släppte taget, dvs inte lät mig slingra mig undan från något jag behövde ta tag i, men ändå utan att det blev för jobbigt. Mycket bra coachning av henne.

Resultatet av vårt samarbete är fantastiskt - läs mer

Innan jag testade coachning med Monica hade jag svårt att sätta gränser, jag irriterade mig ofta på folk som förväntade sig saker av mig och inte var särskilt respektfulla. Det samlade på sig och till slut exploderade det. Det var inte särskilt roligt. Dessutom hade jag en del gamla beteendemönster som jag behövde göra mig av med.Under tiden vi arbetade tillsammans så skedde förändringarna så snabbt att jag knappt hann med själv. Ibland ”mailbombade” jag Monica om alt som skedde. Andra gånger var förändringen så naturlig att jag knappt tänkte över det, men andra uppmärksammade att mitt beteende var annorlunda.Resultatet av vårt samarbete är fantastiskt. Jag har förändrat mig på så många sätt, fast jag skulle inte säga att jag blivit en annan utan att jag blivit mera ”sann” mot den jag är. Jag är tryggare i mig själv och sätter gränser på ett sätt som både jag och andra mår bra av.

 

Lotta

Monica har ett äkta intresse, är positiv utan att blunda för det som är jobbigt. I de praktiska eft-situationerna förvånade hon mig ofta genom att “träffa mitt i prick” på sånt jag själv inte visste låg inom mig. Jag kände mig väldigt trygg i att Monica kunde hitta en ny (oväntad) infallsvinkel som hjälpte mig komma vidare. Och så hade vi ju väldigt roligt!!!

SM guld - läs mer

Min hobby är klassiskt bågskytte. De senaste åren har jag haft problem med artros i höfterna och smärtor som påverkat negativt både kroppsligt och mentalt. Resultaten i bågskyttet har blivit sämre och i våras var tävlingslusten nere på noll.

Trots detta anmälde jag mig till SM-tävlingen i 3D utomhus i augusti 2010. Det som lockade var att få skjuta i Borgholms slottsruin på Öland. Men skulle jag fysiskt klara av att ens genomföra tävlingen? Jag träffade Monica och hon hjälpte mig att släppa oro och negativa tankar kring smärtan och inför tävlingssituationen.

Redan första tävlingsdagen upplevde jag en mer positiv känsla i situationen än vanligt och märkte att jag inte blev negativt påverkad av olika ”störningar” som inträffade. Båda tävlingsdagarna gick strålande och jag vann min klass. Resultatet överraskade mig ordentligt och dessutom hade jag fått en oförglömlig och väldigt rolig upplevelse.

Utan hjälp av Monica hade det definitivt inte blivit så!
Rekommenderas verkligen!

Jenny

Ovanligt fördomsfri. Med det menar jag att Monica inte dömer någon/något, inget är knäppt eller tokigt när man pratar med Monica. Öppen och äkta intresserad. Glad, lättsam och positiv utan att slå över till ytlighet eller käckhet. Tålmodig, trygg och klok. Monica ger alltid mig en känsla av att jag övervinner alla svårigheter och en positiv förståelse för en del av mina egna mindre positiva sidor. Framför allt har hon en fantastisk förmåga att hitta essensen i det jag uttrycker som en enda stor sörja av miner, rörelser, känslor och ord!!!!

En av de häftigaste upplevelser jag varit med om - läs mer

Det jag definierade som stress hjälpte EFT och Monica mig att se vad det egentligen handlade om. Inte alls det jag trodde! Helt otroligt! En härlig känsla av trygghet att själv kunna behandla/hantera olika känsliga situationer direkt och enkelt. Detta är en av de häftigaste upplevelser jag varit med om och så mycket behagligare mitt liv blivit. Rekommenderas verkligen

Camilla

Monica är engagerad och väldigt duktig. Det är häftigt hur hon har förmågan att sätta sig in i problemet eller känslan och fånga min upplevelse.

En oerhörd skillnad - läs mer

Stresshantering med EFT har varit effektivt. En oerhörd skillnad från hur jag reagerade på stressiga situationer innan. Jag blev lugn i kroppen, i själen. Jag har fått större distans till problemen och bättre förståelse för varför vissa situationer blir som de blir. Det handlar ju om mig. Nu kan jag själv gå ner och bli lugn.