Blog

2 Responses to Börja med visionen

 1. Hej Monica, lyssnar med glädje på dina små filmer. Vad gäller vision och mål har jag flera gånger fått uppmaningen att göra det MEN jag kommer liksom inte till skott! Fast nu blev jag mer intresserad och fick tanken att kanske köpa någon tidning för att få till en vision board. Man kan väl ta bilder och citat från internet oxå?
  Tack för alla tips
  Må så gott /Britt

  • Hej Britt
   Så glad jag blir att du gilla mina filmer och att de fungerar så som jag tänkt, att de ska vara till inspiration och leda till handling!
   Jippi!
   Ja, det går att använda både tidningar och internet, även vykort, om du har en dröm om att åka till något specifikt ställe. Själv gillar jag O magazine (du vet, Oprahs tidning) då den har vackra bilder och inspirerande ord. Jag googlar även på bilder på nätet. Sen sätter jag ihop det till en visions tavla. Eller varför inte hämta tidningar hos en resebyrå? En huskatalog? Eller printa ut dina egna foton. Jag hade ett tag en bild på en bil som jag klippte ut av en annons, den bilen står nu på infarten 🙂

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.