Blog

Min mission 2018 – DIG!

Uncategorized l

Om du är en av mina trogna följare (tusen tack förresten), så har du inte sett så mycket till mig de sista 6 månaderna. Orsaken är att jag har lagt större delen av min energi på att planera för 2018. Och nu är det klart: 2018 är året då jag ser till att DU och resten av Sveriges kvinnliga företagare VÅGAR tjäna PENGAR!

Japp, det är precis så uppkäftigt som det låter!
Jag har vetat länge att det är det jag ska göra, jag har planerat hur jag ska gå till väga, ja, jag har till och med certifierat mig för att ha specialkunskapen som behövs.

Men du vet hur det är med planer och diplom. Planerna tenderar att hamna i skrivbordslådan och diplomen, ja, de hänger där på väggen…

Det är inte så att jag inte använt kunskapen alls. Jag har visst använt den. Jag har coachat mina privat kunder med min specialkompetens och det har funkat.Det har funkat alldeles utmärkt. MEN: Sverige är fullt av kvinnliga företagare som kämpar med exakt samma utmaningar: de är överarbetade, underbetalda och konstant utmattade!

Du och resten av Sveriges kvinnliga företagare har inte råd att vänta längre. Jag måste sluta jobba i det tysta. Så nu kommer jag ut av garderoben och säger det högt och tydligt: Min mission är att se till att du VÅGAR tjäna PENGAR!

Jag förstår att det kommer ta tid innan jag kan säga: MISSION ACCOMPLISHED, men du har inte råd att vänta längre. Och om vi ska prata om det som verkligen räknas: DINA KUNDER har inte råd att vänta längre. For det finns människor där ute som behöver dig, men de vet inte att du finns. En av anledningarna kan vara att du tar för lite betalt! Jag vet att det låter som en paradox, men det är sant.

Nyfiken och vill veta mer?

Häng med på mitt webinar: 3 bluffar som gör dig överarbetad, underbetald och konstant utmattad (klicka här).

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.