Mina underverk

Välkommen till min föreläsningssida.

Screenshot 2014-03-23 13.13.22

Min formel för en bra föreläsning: Den inspirerar, den hjälper dig att förstå och lösa ett problem och du får med dig ett verktyg att fortsätta arbetet vi påbörjade under föreläsningen.

Den förste personen jag beskrev min formel för svarade spontant att det måste vara ett underverk. Och på den vägen är det!

Nedan hittar du ett urval av mina föreläsningar

“Fånga och attrahera din drömkund”

Tycker du det är svårt att få nya kunder. Upplever du ibland att potentiella kunder inte förstår vad de går miste om när de tackar nej till ditt erbjudande. Hur kan du bli tydligare i ditt budskap, så att kunderna förstår, blir intresserade och faktiskt köper det du erbjuder?

Screenshot 2014-03-23 13.13.39“Sätt vansinnigt stora mål, tjäna dubbelt så mycket pengar”

Känns det som om du borde ha kommit längre med ditt företag, tänker du att “Nej, nu måste jag börja tjäna pengar!” Har du en känsla av att något håller dig tillbaka, men du kan inte sätta fingret på vad det är?
Föreläsningen hjälper dig att se hur känslor och begränsande tankar styr dina resultat och du får med dig verktyget att ändra dessa.

“Gör din inre kritiker till din bäste supporter”

Har du en inre kritiker, du vet den där rösten som slår till ibland och berättar för dig hur värdelös du är. Som har en oändlig lång lista med anledningar till varför du inte kommer att lyckas. Upplever du att andra lyckas bättre och snabbare, du känner att något är fel men vet inte hur du ska rätta till det?Screenshot 2014-03-23 13.32.46


 Föreläsningen hjälper dig att förstå var den inre kritikern kommer ifrån, hur du kan få den att ändra sig och göra den till en supporter i stället. Du får med dig ett verktyg att ändra den negativa monologen som kritikern håller. Nu kan du skapa en positiv dialog istället.

Intresserad av att lyssna på någon av mina föreläsningar?
Vill du att jag ska komma till ditt nätverk eller till din stad?

Kontakta mig på:hello@monicabozinov.com

 

“Monica är en färgstark föreläsare med en genomarbetad idé som utmanar de personliga begränsningar människor har i sin sociala miljö.
Jag hörde Monica tala på ett nätverksmöte och fick med mig en utmaning i mitt företagande och i mina personliga mål, som gav ordentlig drivkraft att ta mitt företagande ur bevämlighetszonen.
Monica har en varm personlighet och en inbjudande närvaro, som gör att det blir lätt att anta utmaningen.”

Kristina Bähr
Owner Exist Nu AB, Public Speaker, Coach Supervisor, Author, Pediatrician