Blog

Nu blir det personligt

Nyheter l

I’m all in

Som så många andra som startar eget så tänkte jag köra anställning och företag parallellt och gradvis gå över till att vara min egen. Tiden går och när ska man dra ner på sin anställning och jobba mer på företaget? Läget blir ju aldrig riktigt perfekt. Och hur länge orkar man leva ett dubbeltliv? Ja, för det är så det känns.

Det har vuxit fram under en tid, men nu räcker det!

Nu kör jag.
Nu får det vara slut på att köra “safe”!
I höst satsar jag allt på företaget. Det innebär även nytt koncept och ny domän.
Jag blir mitt eget varumärke. Ja, det känns aningen skrämmande, det har inte varit ett lätt beslut att ta. Det har vuxit fram under lång tid. Men ibland, när tillräckligt många säger samma sak så måste man lyssna. Och för er som känner mig: Jovisst, jag har knackat MASSOR!
Nu börjar jag leva som jag lär: Modigt och helhjärtat.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.