Om Monica

 Hej, det är jag som är Monica

130719-Mariaberg-162640-2Mitt mål är att hjälpa dig, du som är en expert på ditt område att ta dig ut av din bekvämlighetszon, våga tänja gränserna och förverkliga din dröm.

Jag vet att du har kunskap och verktyg som andra behöver, som kan förändra deras liv. Du har en gåva att dela med dig av. Du brinner för det du gör, ja, du kan inte låta bli att dela med dig.

Du nöjer dig inte med det du redan kan, du fortsätter ständigt att förbättra din kunskap.

Du jobbar hårt, du jobbar mycket och en av dina viktigaste värderingar är: att hjälpa andra. Och därför sätter du dina kunder och andra människor först.

Hur har det sig att jag vet så mycket om dig?
Jo, för att du och jag har så mycket gemensamt.

Jag startade mitt företag av den anledning att jag hade unik kunskap och erfarenheter. Jag visste att jag hade en gåva som kunde förändra andras liv.

Problemet var bara att jag inte visste särskilt mycket om hur man driver ett företag, hur man bygger ett rykte som en expert inom sitt område. Jag upptäckte också att det var stor skillnad på att ta emot en lön, som anställd och att ta betalt som företagare. Hur sätter man  ett värde på sig själv och sina tjänster?

Inte minst hade jag ingen aning om vilket mått av personlig utveckling som krävs för att lyckas som företagare. Och då tänker jag inte på kunskapsnivå och service, jag menar att lyckas ekonomiskt och med marknadsföringen. Att inte behöva jobba större delen av sin vakna tid, utan ha tid och överskott att faktiskt leva.

130719-Mariaberg-163463Jag förstod att jag behövde hjälp av experter som hade kunskap som jag saknade.

Allt detta krävde att jag tog mig ur min bekvämlighetszon. Att bygga ett företag så att det blir ekonomiskt framgångsrikt kräver inte att du jobbar fler timmar (du jobbar redan mycket), eller att du blir mer effektiv (det vet jag att du är). Om du ska lyckas skapa tillväxt i ditt företag krävs det att du tar dig ur din bekvämlighetszon. Att du gör saker som är obehagliga, du vet: marknadsföring, försäljning och ekonomi, aktiviteter som bygger ditt företag.

Jag brinner för att hjälpa dig hitta modet, leva med hela ditt hjärta, ta större risker, sätta vansinnigt stora mål och våga känna på obehaget som krävs för att skapa tillväxt i ditt företag.

Är du redo att låta världen se och höra dig? Är du redo att anta utmaningen?
Hur många behöver det du har att erbjuda? Hur länge tänker du låta dem vänta?

 

 

Auth_TIW_Coach_Seal-01EFTCert-I