Personlig coachning för din framgång

130719-Mariaberg-163430-2

För dig som är redo att ta plats, bli synlig och skapa livet och företaget du drömmer om.

Du har en passion, du brinner för det du gör och du vet att du ska skapa något stort. Jag brinner för att inspirera dig att ta klivet. Det gör jag genom att ge dig verktygen du behöver. Tillsammans skapar vi dynamik, driv och resultat.

Att skapa framgång är en 5 stegs process.

Vision och mål: Först måste du veta vart du är på väg. Visionen ska vara stor, lite skrämmande till och med. Då vet du att du är på rätt väg. Målen ska vara konkreta och mätbara.

Handlingsplan: Nu när du vet var, kan du lägga en plan för hur. Vilka steg är nödvändiga på vägen? Finns det några steg du har missat och som du behöver lägga till? Finns det steg du kan hoppa över? Kanske är inte vägen så lång som du tror? Förvånansvärt ofta ser jag att mina kunder gör onödigt komplicerade handlingsplaner. Nu handlar det om att välja och att välja bort.

Kompetenshöjning: Vilken kunskap eller kompetens behöver du för att ta dig vidare? Det är min erfarenhet att vi som kvinnor tenderar att fortsätta utveckla oss inom vår nisch, där vi är bekväma. Men är det verkligen den kompetensen du behöver för att få fler kunder, eller tjäna mer pengar? Tycker du marknadsföring är jobbigt? Är sälj svårt? Har du svårt att berätta om din passion och varför du gör det du gör? Då är det sannolikt här du behöver träna dig och ta in mer kompetens. Det är ingen tillfällighet att detta är en av mina specialområden.

Begränsande tankar och mentala blockeringar: Kommer jag klara av det? Vad om jag misslyckas? Vad om jag lyckas? Tänk om de genomskådar mig? Kan jag verkligen ta så här mycket betalt? Vad om kunden säger nej? Är jag tillräckligt kompetent?
Visst är det lätt att låta tankar och känslor bromsa framgången. Men det behöver inte vara så. Med de verktygen jag erbjuder, kan vi eliminera denna typ av tankar.

Karisma och utstrålning: Efter att vi eliminerar negativa tankar och känslor fortsätter vi med att förstärka positiva tankar och känslor. Vi öppnar upp för nya möjligheter. Vi höjer din karisma och din utstrålning. Du kommer uppleva hur kompisar och kollegor frågar: “Har du varit hos frissan? Du ser så annorlunda ut.” Du tackar med ett leende. Du vet vad som har förändrats, andra märker det också, men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men vilken skillnad det gör när du ska ha kundsamtal! Kom ihåg att köpbeslut tas på känsla. Kan du förstärka dina positiva känslor, ja, då går du in i nästa kundsamtal med helt andra förutsättningar. En högre frekvens = snabbare och bättre resultat, attraktionslagen helt enkelt.

Vi träffas på telefon eller Skype i snitt 2 ggr pr månad i 6 månader. Varför under så lång tid, undrar du kanske? Därför att tiden är en del av ekvationen. Att skapa framgång är en process och den måste få ta tid.

Mitt jobb som coach är att se till att du blir allt tryggare med att ta dig utanför din bekvämlighetszon, så att du stannar där i längre perioder. Det är nämligen där ute det händer!

Genom övningarna vi gör blir du mer närvarande och får mer kontakt med din kropp. Du lär dig vara mer i nuet och känna vad du ska göra i stället för att tänka det. Du lyssnar på svaren du vet du har på insidan, inte andras förväntningar om hur saker ska gå till.

Du vet vad du ska göra. Min roll är att inspirera, stödja och visa dig din potential när du har svårt att se den själv.

Är du intresserad av personlig coachning? Hör av dig till mig på: hello@monicabozinov.com