Blog

Samarbete, en framgångsfaktor

Nyheter, Uncategorized l and tagged , , , , , , , , , , , , , , l

I veckans vlogg får du ett intervju med Fia Hobbs, press och informationsansvarig hos Sensi Femme AB.
Jag träffade Fia första gång för ett år sen då vi båda var föreläsare på Qoola Qvinnors Framgångsresa. Jag har haft privilegiet att följa henne under det senaste året och när vi träffades igen i Kroatien var jag bara tvungen att göra en intervju med henne så jag kunde dela hennes erfarenheter med er.

Det är ju precis detta jag så ofta pratar om i mina filmer, i mina föreläsningar och med mina kunder: våga prata om sin dröm, hitta samarbetspartners och ta sig ut av sin bekvämlighetszon.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.