Blog

Ta tag i ilskan, använd den!

Uncategorized l

Screenshot 2014-05-19 21.51.43Varför skriva om ilska i en blogg som handlar om hur du som företagare kan få större framgång och tjäna mer pengar?
Jo, därför att ilska är en kraft, den hjälper dig att skapa förändring. Den hjälper dig att hitta modet att göra det som måste göras.
Tyvärr är vi kvinnor ofta dåliga på att använda oss av den kraften som ilskan är. Så ofta hör jag från andra kvinnor: “Nej, men jag är inte arg”. Även i situationer där de helt klart borde känna en viss ilska, där det vore naturligt att vara arg. Andra gånger kanske vi känner den, men vi vågar inte släppa fram den. Vi trycker ner den i stället. Och sen blir vi frustrerade och irriterade för något helt annat, som inte alls har med saken att göra. Vi låter det gå ut över någon annan.

När jag jobbar med personlig utveckling med mina kunder så älskar jag när ilskan kommer fram, ofta efter att ha jobbat med en känsla av sorg och förlust. När ilskan dyker upp så vet jag att nu kommer det att hända något! Så ta tag i ilskan, använd den!

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.