Tänk stort, våga ta steget!

130719-Mariaberg-162640-2

Personlig coaching för dig som är redo att ta plats, bli synlig och skapa livet och företaget du drömmer om!

Du har en passion, du brinner för det du gör och du vet att du ska skapa något stort. Jag brinner för att inspirera dig att ta klivet. Det gör jag genom att ge dig verktygen du behöver. Tillsammans skapar vi dynamik, driv och resultat.

Att skapa framgång är en 5 stegs process.

Vision och mål: Först måste du veta vart du är på väg. Visionen ska vara stor, lite skrämmande till och med. Då vet du att du är på rätt väg. Målen ska vara konkreta och mätbara.

Handlingsplan: Nu när du vet var, kan du lägga en plan för hur. Vilka steg är nödvändiga på vägen? Finns det några steg du har missat och som du behöver lägga till? Finns det steg du kan hoppa över? Kanske är inte vägen så lång som du tror? Förvånansvärt ofta ser jag att mina kunder gör onödigt komplicerade handlingsplaner. Nu handlar det om att välja och att välja bort.

Kompetenshöjning: Vilken kunskap eller kompetens behöver du för att ta dig vidare? Det är min erfarenhet att vi som kvinnor tenderar att fortsätta utveckla oss inom vår nisch, där vi är bekväma. Men är det verkligen den kompetensen du behöver för att få fler kunder, eller tjäna mer pengar? Tycker du marknadsföring är jobbigt? Är sälj svårt? Har du svårt att berätta om din passion och varför du gör det du gör? Då är det sannolikt här du behöver träna dig och ta in mer kompetens. Det är ingen tillfällighet att detta är en av mina specialområden.

Begränsande tankar och mentala blockeringar: Kommer jag klara av det? Vad om jag misslyckas? Vad om jag lyckas? Tänk om de genomskådar mig? Kan jag verkligen ta så här mycket betalt? Vad om kunden säger nej? Är jag tillräckligt kompetent?
Visst är det lätt att låta tankar och känslor bromsa framgången. Men det behöver inte vara så. Med de verktygen jag erbjuder, kan vi eliminera denna typ av tankar.

Karisma och utstrålning: Efter att vi eliminerar negativa tankar och känslor fortsätter vi med att förstärka positiva tankar och känslor. Vi öppnar upp för nya möjligheter. Vi höjer din karisma och din utstrålning. Du kommer uppleva hur kompisar och kollegor frågar: “Har du varit hos frissan? Du ser så annorlunda ut.” Du tackar med ett leende. Du vet vad som har förändrats, andra märker det också, men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men vilken skillnad det gör när du ska ha kundsamtal! Kom ihåg att köpbeslut tas på känsla. Kan du förstärka dina positiva känslor, ja, då går du in i nästa kundsamtal med helt andra förutsättningar. En högre frekvens = snabbare och bättre resultat, attraktionslagen helt enkelt.

130719-mariaberg-163430-2

Men varför ska du investera i personlig coaching?

Du är unik, det du har att erbjuda dina kunder är unikt! Och det är viktigt, både för dem och för dig att du lyckas med din vision.
Men utmaningarna du kämpar med är inte unika. Det är svårt för oss alla att ta oss ut av bekvämlighetszonen. Att ta plats och våga vara vara synlig, på riktigt. Vi begränsar oss själva i onödan när de negativa tankarna, som vi alla har dyker upp: “Kommer jag klara det här?” “Vad händer om jag misslyckas?” och inte minst: “Men vad om jag faktiskt lyckas?”
Min expertis är att ta dig i handen och se till att du stannar kvar, utanför bekvämlighetszonen, tillräckligt länge för att saker ska börja hända. Så att du tar steget uppåt och framåt mot drömmen. Ja, det kommer bli utmanande. Ja, du behöver lära dig nya saker. Ja, det kommer kräva jobb. Men vad tycker du? Är det värt det?

Hur funkar det?

Vi träffas på telefon 2 ggr pr månad i ca 1 timme. Behöver du extra stöd emellan sessionerna? Du har alltid mail support och om du verkligen behöver en extra liten push, hör av dig och vi kör en liten “laser coachning”.
Ingen når framgång alldeles ensam. Vi behöver alla stöd.

Glöm inte: Det finns ingen tryggare investering än att investera i dig själv!

Vi vet båda att framgång är oundvikligt. Bara du gör jobbet och aldrig ger upp.