Tydlighet i ditt budskap


Undrar du varför kunderna inte dyker upp?
Känns det som om de inte förstår värdet av det du erbjuder?

Låt oss lösa det tillsammans!

130719-Mariaberg-162640-2

Om du är redo att ta steget finns det inget som kan stoppa dig. Aldrig har dina möjligheter varit så stora som nu, ja, jag skulle påstå att dina möjligheter just nu är OBEGRÄNSADE. Låt mig förklara varför.

Du vet att du har mer att erbjuda och att du kan förändra folks liv. Dina erfarenheter, alla utmaningar du tagit dig genom har endast gjort dig starkare. Faktum är att  du är bättre, starkare och klokare än du någonsin varit.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i ditt liv. Du har kunskap, erfarenheter och verktyg som gör att du är redo att börja skapa och ge på en helt ny nivå.

Känner du igen dig? Stämmer något av nedanstående på dig?

  • Du jobbar hårt, men tjänar inte tillräckligt
  • Du vet att du ska göra något STÖRRE
  • Du har en fantastisk gåva att dela med dig, men inte tillräckligt många kunder
  • Du brinner för det du gör, men vet inte riktigt hur du ska erbjuda dina tjänster
  • Du vet att du har MER att ge och att det kommer att förändra folks liv
  • Du känner dig osäker och förvirrad när det gäller marknadsföring och sälj

Tänk om du kunde säga:

“Jag är en erkänd expert inom mitt område”

“Jag har en ständigt växande skara av fans”

“Mina tjänster är av högsta kvalité och jag tar betalt som en expert”

 

130719-Mariaberg-163430-2

Vad väntar du på? Spelreglerna har ändrats till din favör, du har inte en sekund att förlora!

Aldrig någonsin i historien har individen, dvs DU, haft liknande möjligheter att bli en erkänd expert inom sitt område. Aldrig har möjligheten funnits att på liknande sätt skapa lojala fans och bygga ett lönsamt företag.

Dina kunder letar efter någon som de kan lita på och känna samhörighet med. Internet och Youtube har gjort det möjligt för dem att hitta dig. Sälj och marknadsföring har ändrats radikalt på några få år. De gamla reglerna gäller inte längre.

Helt ärligt, dina potentiella kunder letar inte först och främst efter VAD du gör. De vill känna en samhörighet med dig först, varför du bryr dig, vad du står för och vad du kan erbjuda dem. Inte många har förstått det än, och för det stora företagen är det omöjligt att genomföra, även om de skulle förstå. Men du kan kommunicera detta med dina kunder, helt utan marknadsföringsbudget och utan anställda!

Om du är småföretagare, coach, konstnär eller erbjuder andra tjänster har du världens möjlighet att marknadsföra dig – om du bara vet vilken strategi du ska använda.

Därför har jag skapat kursen:
Tydlighet i ditt budskap

Nu kan du lära dig de nya spelreglerna och använda dem till din fördel. Så att du blir en expert, ja, en Superhjälte inom ditt område och får den statusen som du förtjänar.

Det finns ett sätt att marknadsföra på ett ärligt och autentiskt sätt, och ge ett stort värde till dina kunder och till dina fans. Jag kallar det Tydlighet i ditt budskap.

Det handlar om att tänka större, vara modigare och våga ta plats. Det handlar om att leva helhjärtat, att visa vägen för andra. Att göra det lätt för dem att hitta dig och att välja dig. Kursen är för dig som är redo att spela efter de nya reglerna, att äga vem du är och vad du kan göra. Är du redo att börja förändra liv?

 

Vad innehåller Tydlighet i ditt budskap?

Del 1: Din perfekta Kund

Mål: Att definiera exakt vem som är din perfekta kund, vad de kämpar med och hur din tjänst kommer förändra deras liv.

Fördel: Du lär dig tala till kundens känslor och hjärta, de förstår vad du har att erbjuda och varför de ska välja dina tjänster. Kort sagt, fler kunder.

Del 2: Din TV-soffa pitch

Mål: Att skapa din TV-soffa pitch som på några sekunder gör det klart vad du gör och skapar intresse.

Fördel: Du vet vad du ska säga när du pratar med potentiella kunder, när du nätverkar, när du pratar blir intervjuad och du har en konsekvent marknadsföring.

Del 3: Förtydliga fördelarna

Mål: Att kunna visa kunderna din väg framåt, eller deras “före” och “efter” bild.

Fördel: Grym marknadsföring för dig och din hemsida. Det blir tydligt varför kunden ska välja dig om de vet vilket resultat de kan förvänta sig.

Del 4: Sälj stort

Mål: Att skapa en föreläsning samt videos som bygger förtroende och trovärdighet samtidigt som du säljer in din tjänst.

Fördel: Du har en föreläsning som ger dig nya kunder, du bygger ditt rykte som en expert och du har en klar strategi för dina föreläsningar och dina videofilmer.

Del 5: Erbjud ditt bästa, för kundens bästa

Mål: Hitta strukturen för att erbjuda ditt bästa och ta mer betalt genom strategisamtal och föreläsningar.

Fördelar: Fler och mer engagerade kunder, som är beredd att investera mer för att få jobba med dig. Det blir roligt att sälja när du vet vad du ska säga.

Del 6: Ditt stora Varför

Mål: Att skapa “Ditt stora Varför”, att använda i dina föreläsningar, videos, intervju och all annan marknadsföring

Fördel: Du skapar förtroende, visar dig som äkta och autentisk. Dina perfekta kunder vet att de kan lita på dig, känner samhörighet med dig och vill samarbeta med dig.

Svara nu, bonus: Skapa ett värdefullt paket

Lär dig hur du paketerar dina tjänster på ett sätt som gör att du kan ta mer betalt och samtidigt jobba mindre.

Till varje del ingår en mall som du kan använda om och om igen.

Har du tröttnat på att vänta på kunderna? Är du redo att etablera dig som en expert och ta betalt som en? Fyll i ansökan nedan och skicka till mig, så bokar vi en tid och sätter igång.

Ansökan