Våga vara synlig

130719-Mariaberg-162640-2

Ett grupprogram för dig som är redo att ta plats, bli synlig och skapa livet och företaget du drömmer om.

Du har en passion, du brinner för det du gör och du vet att du ska skapa något stort. Jag brinner för att inspirera dig att ta klivet. Det gör jag genom att ge dig verktygen du behöver. Tillsammans skapar vi dynamik, driv och resultat.

Att skapa framgång är en 5 stegs process.

Vision och mål: Först måste du veta vart du är på väg. Visionen ska vara stor, lite skrämmande till och med. Då vet du att du är på rätt väg. Målen ska vara konkreta och mätbara.

Handlingsplan: Nu när du vet var, kan du lägga en plan för hur. Vilka steg är nödvändiga på vägen? Finns det några steg du har missat och som du behöver lägga till? Finns det steg du kan hoppa över? Kanske är inte vägen så lång som du tror? Förvånansvärt ofta ser jag att mina kunder gör onödigt komplicerade handlingsplaner. Nu handlar det om att välja och att välja bort.

Kompetenshöjning: Vilken kunskap eller kompetens behöver du för att ta dig vidare? Det är min erfarenhet att vi som kvinnor tenderar att fortsätta utveckla oss inom vår nisch, där vi är bekväma. Men är det verkligen den kompetensen du behöver för att få fler kunder, eller tjäna mer pengar? Tycker du marknadsföring är jobbigt? Är sälj svårt? Har du svårt att berätta om din passion och varför du gör det du gör? Då är det sannolikt här du behöver träna dig och ta in mer kompetens. Det är ingen tillfällighet att detta är en av mina specialområden.

Begränsande tankar och mentala blockeringar: Kommer jag klara av det? Vad om jag misslyckas? Vad om jag lyckas? Tänk om de genomskådar mig? Kan jag verkligen ta så här mycket betalt? Vad om kunden säger nej? Är jag tillräckligt kompetent?
Visst är det lätt att låta tankar och känslor bromsa framgången. Men det behöver inte vara så. Med de verktygen jag erbjuder, kan vi eliminera denna typ av tankar.

Karisma och utstrålning: Efter att vi eliminerar negativa tankar och känslor fortsätter vi med att förstärka positiva tankar och känslor. Vi öppnar upp för nya möjligheter. Vi höjer din karisma och din utstrålning. Du kommer uppleva hur kompisar och kollegor frågar: “Har du varit hos frissan? Du ser så annorlunda ut.” Du tackar med ett leende. Du vet vad som har förändrats, andra märker det också, men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men vilken skillnad det gör när du ska ha kundsamtal! Kom ihåg att köpbeslut tas på känsla. Kan du förstärka dina positiva känslor, ja, då går du in i nästa kundsamtal med helt andra förutsättningar. En högre frekvens = snabbare och bättre resultat, attraktionslagen helt enkelt.

130719-Mariaberg-163453

 

Varför gruppcoachning?
Du är unik, din kompetens är unik, det du har att erbjuda dina kunder är unikt. Men när det gäller våra utmaningar, ja, då är vi förvånansvärt lika. Därför finns det stora vinster i att jobba tillsammans i en grupp. Du får min expertis, precis som vid individuell coachning. Men du får även stora fördelar genom gruppdynamiken:

Att vara egenföretagare kan vara ensamt, nu får du stöd från andra kvinnor som förstår din passion och ditt engagement. Du behöver inte gå ensam mot målet.

När du är del av en grupp, kommer du vara mer benägen att ta dig ur din bekvämlighetszon och ta nödvändiga, kalkylerade risker. Du vet att du har stöd och hjälp.

Du får ideér och inspiration genom att ta del av andras satsningar. Du kan tillämpa det andra gör på din målgrupp, testa nya saker och inte behöva komma på allting själv.

Gruppen vet vad du ska göra, tillsammans har ni satt upp vision och mål. Ni har gjort var sin handlingsplan. Nu finns det ett antal personer som håller dig ansvarig. Nu blir det svårare att utsätta saker och att självsabotera.

Vi har en hemlig Facebook grupp där vi kan bolla ideér. Jag kommer vara inne i gruppen och svara på frågor och dela med mig av mina bästa tips. Det kommer även att finnas videofilmer och lathundar som du kan använda.

Alla i gruppen har sin egen “ansvars kompis” som de träffar på telefon eller Skype för regelbundna korta återkopplingar.

Hur går det till?

Vi träffas online 2 ggr pr månad i 90 minuter under 6 månader.
Varje träff har ett tema och ett syfte. Jag håller i trådarna och ser till att vi tar oss genom materialet. Sen finns det utrymme för frågestund, coachning, hot-seat etc. Under våra sessioner finns även utrymmer för att diskutera svårigheter och utmaningar. Gruppen är en trygg plats där vi stödjer varandra, det är helt OK att ställa vilka frågor man vill. Vi skrattar ofta och med varandra, aldrig åt varandra. Och ibland delar vi med oss av riktigt svåra saker, det är också OK. Vi håller utrymmet för varandra att växa både som människor och som företagare, det går nämligen hand i hand.

Vision, mål och handlingsplan (2 ggr)
Du formulerar din vision, den är stor. Målen är mätbara. Handlingsplanen är tydlig och konkret.

Kompetenshöjning (6 ggr)
Sen fortsätter vi med att optimera marknadsföringen .
Att ha en tydlig bild av din kund, veta vad du erbjuder och varför är avgörande för din förmåga att attrahera kunder.
Eliminera begränsande tankar, höja din karisma (4 ggr)
Under tiden jobbar vi samtidigt med blockeringar och begränsande tankar. Samtidigt som vi gör övningar som höjer din karisma och din utstrålning.

Preliminärt startdatum: 4 augusti.

Har du frågor, hör av dig till mig på:130719-Mariaberg-162872

hello@monicabozinov.com

Hitta modet, lev helhjärtat.