Vill du prata med mig?

Det här kommer vi göra:

  • skapa en kristallklar vision för ditt företag
  • identifiera eventuella dolda blockeringar som hindrar tillväxten i ditt företag och gör att du jobbar på tok för mycket
  • efter samtalet kommer du känna dig inspirerad, motiverad och fylld av energi

Svara på följande frågor och skicka dem till: hello@monicabozinov.com

  • Namn
  • Hemsida (så jag kan se vad ditt företag gör)
  • Telefon (så jag kan kontakta dig)
  • Förväntad omsättning i år
  • Omsättningsmål för nästa år

Jag är business coach och samtalet erbjuds endast till dig som faktiskt är företagare och som verkligen tänker satsa på ditt företag. 

Efter samtalet finns det dem som vill veta mer om hur jag kan hjälpa dem. Men jag är verkligen inte det rätta valet för alla. Det är en av anledningarna att jag erbjuder detta samtal. Det är ett sätt för oss båda att se om vi “matchar”. Gör vi inte det så säger vi: “Tack för ett trevligt och inspirerande samtal” och så går vi vidare åt var sitt håll. Helt OK!